'Galatasaray zet trainer Prandelli op straat'

27 november 2014, 21:12   Bijgewerkt: 28 november 2014, 00:37

Galatasaray heeft trainer Cesare Prandelli op straat gezet. De 57-jarige Italiaan wordt verantwoordelijk gehouden voor de dramatische resultaten van de werkgever van middenvelder Wesley Sneijder.

De 2-0 nederlaag bij Anderlecht in de Champions League was voor Prandelli de spreekwoordelijke druppel. Door het verlies in Brussel eindigen de Turken als laatste in Groep D. De clubleiding vindt het onverteerbaar dat Galatasaray overwintering in de Europa League misloopt. In een poule met Anderlecht, Arsenal en Borussia Dortmund wist de ploeg in vijf duels slechts één puntje bij elkaar te spelen.

In de Turkse Süper Lig staat Galatasaray derde, op één punt van koplopers Besiktas en het Fenerbahçe van Dirk Kuyt. Volgens Turkse media zijn Hikmet Karaman, Mustafa Denizli en Tugay Kerimoglu kandidaten om Prandelli op te volgen. De Braziliaanse oud-doelman Claudio Taffarel is aangesteld als tijdelijk vervanger.

Prandelli was pas sinds dit seizoen werkzaam in Istanbul. Daarvoor was hij vier jaar lang bondscoach van Italië. Eerder in zijn carrière was hij werkzaam voor onder meer Fiorentina, Parma en Lecce.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen