Stevens na ruime nederlaag woest op Stuttgart-spelers

7 december 2014, 12:00

Huub Stevens was totaal niet te spreken over het optreden van VfB Stuttgart, dat zaterdag in eigen stadion met 4-0 ten onder ging tegen Schalke 04. De oefenmeester, die vorige week zijn terugkeer bij Die Schwaben met een mooie 1-4 overwinning bij Freiburg vierde, spaarde zijn spelers na afloop van het duel niet.

Stevens heeft niet het idee dat de spelers begrijpen in welke situatie de club zich bevindt. "Misschien heeft de 4-1-zege van vorige week niet goed doorgewerkt in het onderbewustzijn. Sommige spelers moeten blijkbaar nog een knop omzetten", sprak de 61-jarige coach volgens het ANP.

Het was alweer de achtste nederlaag van het seizoen voor Stuttgart, dat na de zeperd tegen Schalke weer op de laatste plaats staat in de Bundesliga. "Ik heb al eerder gezegd dat het dit seizoen moeilijker zal worden om erin te blijven dan vorig jaar. Hopelijk is dit slechts een momentopname, want ik had niet het gevoel dat iedereen er vol voor ging. We moeten de koppies weer omhoog zien te krijgen", besluit Stevens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen