Ook West Brom neemt afscheid van manager

30 december 2015, 08:59

Het Engelse trainerskerkhof heeft er in enkele dagen twee grafzerken bij gekregen. Nadat Neil Warnock afgelopen weekend de laan uitgestuurd werd bij Crystal Palace, heeft ook West Bromwich Albion haar manager ontslagen. De 56-jarige Alan Irvine is niet langer in dienst op The Hawthorns. De Schot werd in juni aangesteld als opvolger van Pepe Mel.

West Brom staat momenteel zestiende in de Premier League, één punt boven de degradatiestreep. Afgelopen zondag werd er met 2-0 verloren bij Stoke City. Dat was de zevende nederlaag in negen wedstrijden en dat heeft de clubleiding ertoe doen besluiten om Irvine te ontslaan. De manager won slechts vier van zijn negentien competitiewedstrijden met de Premier League-club.

Rob Kelly en Keith Downing verzorgen op nieuwjaarsdag de coaching bij West Brom, dat dan op bezoek gaat bij West Ham United. De club verwacht in het weekend een opvolger voor de ontslagen Irvine te hebben gevonden. Onder meer de naam van Tim Sherwoord (ex-Tottenham Hotspur) passeert de revue.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen