Bale wil niet weg bij Real: "Heb het naar mijn zin"

1 januari 2015, 13:47

Real Madrid-voorzitter Florentino Perez waarschuwde eerder deze week al dat Gareth Bale niet te koop is en nu heeft ook de 25-jarige Welshman zelf aangegeven dat hij deze winter in de Spaanse hoofdstad blijft. In het geruchtencircuit wordt de aanvallend ingestelde speler gelinkt aan het Manchester United van Louis van Gaal.

"Een transfer naar Manchester United? Ik ben heel gelukkig in Madrid. Ik hou van de stad, het klimaat en de club", zegt Bale tegen Dubai TV. "Mijn contract loopt door tot medio 2019 en ik hoop deze te verlengen. Ik heb het naar mijn zin bij Real Madrid en hoop hier in de toekomst nog veel meer prijzen te pakken."

Real Madrid nam Bale in de zomer van 2013 voor een wereldrecordbedrag van honderd miljoen euro over van Tottenham Hotspur. Met De Koninklijke won de Welshman afgelopen jaar vier prijzen, waaronder de Champions League. "Het is een fantastisch jaar geweest voor mij", beaamt Bale. "Ik kwam naar Real Madrid om prijzen te winnen en samen te spelen met de beste spelers, en dat is precies wat ik binnen een jaar heb bereikt. Ik hoop dat we ons blijven verbeteren, meer prijzen veroveren en dat ik alles kan blijven geven."

Bale is lovend over ploeggenoot Cristiano Ronaldo. "Hij is indrukwekkend. Het is geweldig om samen te spelen met hem. Wat hij doet zodat het team kan blijven winnen en zich verbeteren, is fantastisch."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen