De Boer: "Gedomineerd tegen heel defensief Schalke"

10 januari 2015, 21:30

"We hebben gedomineerd tegen een heel defensief Schalke", constateerde Ajax-coach Frank de Boer na de oefenzege van zijn elftal op Schalke 04, tijdens het trainingskamp in het Qatarese Doha. Door goals van Arek Milik en Anwar El Ghazi werd zaterdag met 2-0 gewonnen van de Bundesligaclub.

"Wij kregen de beste kansen, hadden het meeste balbezit. Ik denk dat zij maar twee keer echt gevaarlijk waren. Dit was een verdiende zege", aldus De Boer op de officiële website van Ajax.

Smet op de winst van Ajax is wel het geblesseerd uitvallen van Joël Veltman. De verdediger heeft volgens de eerste berichten een lichte verrekking in de hamstring. "Ik verwacht niet dat hij vrijdag mee kan doen tegen Groningen", zei De Boer over Veltman. "Dat is zuur voor hem en voor het team. Maar Mike van der Hoorn heeft laten zien dat hij er ook klaar voor is. Joël is belangrijk als verdediger en ook als persoon binnen het team. Dat is wel een smet op deze week. Maar over de hele linie ben ik tevreden. We hebben een heel goede week achter de rug."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen