'Feyenoord wil haast maken met Rutten, Twente op de loer'

16 februari 2015, 08:13

Feyenoord wil Fred Rutten graag langer aan boord houden, maar de coach blijft zijn besluit tot op heden voor zich uitschuiven. De Rotterdammers hopen de samenwerking met de trainer voor minimaal één seizoen verlengen en willen hier haast mee maken. Tussen het eerste en het tweede deel van het Europa League-tweeluik met AS Roma wil de club uit Rotterdam-Zuid de lopende gesprekken afronden.

Het feit dat de 52-jarige Rutten alle tijd neemt om na te denken over een contractverlenging heeft volgens het Algemeen Dagblad voor de nodige irritatie gezorgd bij enkele invloedrijke Feyenoorders. Zij willen voor de return tegen Roma duidelijkheid zien over de trainer. Het is al meer dan tweeënhalve maand geleden dat technisch manager Martin van Geel aangaf dat de club verder wil met de coach. Rutten zou echter eerst garanties willen hebben, zoals een embargo op bepalende spelers en inzicht in de mate waarin hij de selectie kan versterken.

Ondertussen zou FC Twente de ontwikkelingen rond het al dan niet verlengen van Rutten nauwlettend in de gaten houden. De Tukkers overwegen om volgend seizoen weer een technisch directeur aan te stellen en Rutten zou de droomkandidaat zijn voor deze functie. Dat heeft de Enschedese club echter nog niet laten weten aan de trainer van Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen