Ajax met flink gewijzigde defensie tegen Legia

19 februari 2015, 20:19

De defensie van Ajax voor de eerste ontmoeting met Legia Warschau in de tweede ronde van de Europa League is flink gewijzigd ten opzichte van het competitieduel met FC Twente (4-2 winst) van afgelopen zondag.

Nick Viergever is de enige verdediger die tegen FC Twente in de basis stond en dat ook tegen Legia doet. Maar wel schuift de oud-speler van AZ een plek op, van linksback naar het centrum. Nicolai Boilesen wordt namelijk ingezet als linkervleugelverdediger. Viergever vormt het centrale duo bij Ajax met Mike van der Hoorn, de vervanger van de geblesseerde Joël Veltman. Ricardo van Rhijn keert terug van een blessure, wat ten koste gaat van Kenny Tete.

Op het middenveld heeft coach Frank de Boer gekozen voor Thulani Serero in plaats van Daley Sinkgraven, naast Riechedly Bazoer en Davy Klaassen. Voorin spelen Anwar el Ghazi, Arek Milik en Ricardo Kishna. Jasper Cillessen staat in het doel bij Ajax.

De wedstrijd in de Amsterdam ArenA tussen Ajax en Legia Warschau begint om 21.05 uur.

Opstellingen

Ajax: Cillessen; Van Rhijn, Van der Hoorn, Viergever, Boilesen; Bazoer, Klaassen, Serero; El Ghazi, Milik, Kishna

Legia Warschau: Kuciak; Broz, Rzezniczak, Dossa Júnior, Guilherme; Vrdoljak, Jod?owiec, Mas?owski; Zyro, Orlando Sá, Kucharczyk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen