Janmaat baalt van nederlaag in extremis: "Dit is erg zuur"

5 maart 2015, 10:49

Daryl Janmaat stevende met Newcastle United in de wedstrijd tegen Manchester United op een 0-0 gelijkspel af, maar de ploeg van Louis van Gaal scoorde in extremis op gelukkige wijze de 0-1. De treffer van Ashley Young bleek de enige van de wedstrijd, waardoor Newcastle met lege handen achterbleef.

"Tim hield ons een paar keer fantastisch in de wedstrijd en dan krijg je vlak voor tijd zo'n goal tegen. Dat is erg zuur", zegt Janmaat, die Tim Krul zag blunderen bij de tegengoal. Newcastle kon goed meekomen met de nummer vier van de Premier League. "We kregen zelf twee of drie goede kansen om te scoren. Een gelijkspel, of misschien wel meer, zat er zeker in", zegt Janmaat tegen FOX Sports. De verdediger staat met zijn club op de elfde plaats. "De doelstelling is om in de top tien te eindigen, daarom is het extra pijnlijk dat we tegen United geen punt pakten."

De Oranje-international kwam afgelopen zomer over van Feyenoord en is een vaste basisklant bij zijn nieuwe club. "Ik had niet verwacht dat ik alles zou spelen", is hij eerlijk. "De aanpassing verloopt misschien makkelijker dan gedacht, al is het verschil met de Eredivisie wel groot. Het spel gaat hier negentig minuten op en neer."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen