De Jong gaat voor clubrecord en kijkt naar boven met Cambuur

5 maart 2015, 11:04

Handhaving in de Eredivisie was het doel van SC Cambuur dit seizoen, maar trainer Henk de Jong gaat de doelstelling negen wedstrijden voor het einde nog bijstellen. De club staat op de achtste plaats en heeft 33 punten, waardoor handhaving vrijwel zeker is. De Jong wil met zijn selectie nu en aanval doen op het clubrecord.

"Veertig punten halen. Dat zou een nieuw clubrecord betekenen", weet de coach. "En stiekem kijken we nog wel naar boven, naar de zevende plaats (die recht geeft op deelname aan de play-offs om Europees voetbal, red.). Op de grens van dertig wedstrijden zal duidelijk zijn waar we nog voor kunnen spelen. Maar het allerbelangrijkste voor mij is dat we het publiek blijven vermaken. Die mensen mogen niet met een slecht humeur naar huis gaan. Als het stadion ook volgend seizoen weer uitverkocht is, dan doen we het goed", zegt hij tegen VI.

De Jong beseft dat handhaving nog niet helemaal zeker is. "Hoewel het nog niet officieel is, hebben we een grote stap gezet", zegt De Jong. "Van de komende negen wedstrijden zullen we er toch nog wel eentje winnen?", aldus de coach, die met 36 punten helemaal in veilige haven is.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen