Arsenal geeft niet op in CL: "We geloven in onze kansen"

16 maart 2015, 17:34

Voor eigen publiek verloor Arsenal drie weken geleden met 1-3 van AS Monaco, waardoor een plek in de kwartfinale van de Champions League verder weg is dan ooit. Maar kansloos waant de Londense ploeg zich niet, laat aanvaller Olivier Giroud weten in aanloop naar de return in het Prinsdom.

Giroud denkt dat het mogelijk is om de opgelopen schade nog te repareren, laat hij weten. Hij baseert dit vertrouwen op de goede prestaties van Arsenal in de Premier League en FA Cup. "We zijn bezig aan een uitstekende serie. Ik denk dat we geleerd hebben van onze fouten en met vertrouwen naar Monaco gaan. Maar het wordt een moeilijke wedstrijd", weet de spits, die acht keer scoorde in de laatste twaalf duels.

Afgelopen weekend won Arsenal in de competitie met 3-0 van West Ham, onder meer door één doelpunt van Giroud. Een dergelijk resultaat zou dinsdag in Monaco goed zijn, weet de Franse spits. "We geloven in onze kansen om door te gaan. Als we net zo veel kansen creëren als tegen West Ham, moet het kunnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen