Pellè scoort voor Italië: "Heb weer laten zien wat ik kan"

1 april 2015, 16:17

In de Engelse Premier League wist Graziano Pellè al een tijd lang niet meer tot scoren te komen, maar dat weerhield de Italië-bondscoach Antonio Conte er niet van om de spits van Southampton een basisplaats te geven in de oefeninterland tegen Engeland. De oud-Feyenoord greep de kans met beide handen aan en zorgde voor het enige Italiaanse doelpunt in het gelijkspel (1-1) tegen de Engelsen.

Voor Pellè is de treffer voor La Squadra Azzurra een mooie opsteker. "Iedere wedstrijd is een nieuwe kans. Ik voelde me goed en de coach gaf me deze mogelijkheid. Ik ben blij met mijn doelpunt", aldus de Italiaanse spits, die in de eerste helft de 1-0 aantekende. "Ik had ook in de tweede helft moeten scoren, maar ik was niet koelbloedig genoeg voor het doel", blijft hij kritisch.

Bij het Southampton van manager Ronald Koeman wil het dus niet lukken, maar bij Italië wel. "Dat zorgt voor tevredenheid. Ik heb niet alleen gescoord, maar heb bovendien laten zien wat ik kan. Bij Southampton heb ik pech gehad, ik heb in tien wedstrijden negen keer het houtwerk geraakt. Ik wil altijd scoren, maar soms moet een spits anderen helpen om dat te doen", besluit Pellè.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen