Denswil heeft aandeel in nederlaag Club Brugge

11 april 2015, 22:29   Bijgewerkt: 12 april 2015, 00:20

Club Brugge moet vrezen dat het de koppositie in de Belgische Pro League kwijtraakt. De ploeg van coach Michel Preud'homme (ex-FC Twente) ging zaterdag met 2-0 onderuit bij KV Kortrijk en daardoor kan Anderlecht later dit weekend passeren. De ploeg uit Brussel speelt zondag in Luik de klassieker tegen Standard.

De eindstand bij Kortrijk - Club Brugge was al binnen achttien minuten bereikt. Stijn De Smet opende in de vierde minuut de score uit een strafschop, toegekend na een overtreding van Stefano Denswil. Brecht Capon zorgde een klein kwartier later met een fraai schot van buiten het strafschopgebied voor de 2-0 namens Kortrijk. Club Brugge maakte in het restant van de wedstrijd geen moment de indruk de zaken nog om te draaien en dat gebeurde dan ook niet.

Naast Denswil had ook Ruud Vormer een basisplaats bij Club Brugge. Beide Nederlanders maakten de negentig minuten vol. Bij Kortrijk bleef Robert Klaasen (ex-AZ) op de bank.

AA Gent had Club Brugge later op de avond kunnen passeren, maar het ging met 2-1 onderuit bij Charleroi. Neeskens Kebano tekende in de derde minuut van de extra tijd voor de beslissende treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen