Robben knokt voor herstel: "Ik vecht tot ik erbij neer val"

14 april 2015, 10:49

Arjen Robben is keihard aan het knokken om zo snel mogelijk verlost te zijn van de vervelende buikspierblessure die hij drie weken geleden heeft opgelopen. De 31-jarige smaakmaker van Bayern München en Oranje doet er alles aan om in de cruciale fase van het seizoen weer inzetbaar te kunnen zijn.

"Ik zal vechten tot ik erbij neer val, zodat ik zo snel mogelijk terug zal zijn", zei Robben na het met 3-0 gewonnen thuisduel met Eintracht Frankfurt in gesprek met de Duitse televisiezender Sky. Onze landgenoot was voor zijn blessure bezig aan een prachtig seizoen. Hij is clubtopscorer van Bayern, met zeventien competitiedoelpunten.

Robben ligt op schema in zijn revalidatie, geeft hij aan. "Het gaat naar wens. De laatste dagen verdwijnt de pijn enigszins. Maar ik zal nog wel even geduld moeten hebben voordat ik mijn rentree kan maken" , aldus de vleugelaanvaller.

Naar verwachting moet Robben nog een aantal Bundesliga-duels, de halve finale in de DFB Pokal tegen Borussia Dortmund en de wedstrijden in de kwartfinale van de Champions League tegen FC Porto (15 en 21 april) nog aan zich voorbij laten gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen