Martins Indi stunt met Porto: "Hebben het afgedwongen"

15 april 2015, 23:17   Bijgewerkt: 16 april 2015, 00:38

FC Porto zorgde woensdagavond voor een sensatie, door het heenduel met Bayern München in de kwartfinale van de Champions League met 3-1 te winnen. Bruno Martins Indi, die bij de Portugezen in de basis mocht beginnen, stond na afloop van de wedstrijd logischerwijs met een grote glimlach voor de camera van de NOS.

De wedstrijd was amper onderweg, of Porto kwam al met 1-0 voor. "Het was een individuele fout van Bayern. We hebben dat afgedwongen. We hebben het goed gedaan", glimlacht Martins Indi, die zag dat het even later al 2-0 werd. "Ja, wel gek", zegt de oud-Feyenoorder met een smile van oor tot oor. "Wij gingen met heel veel vertrouwen de wedstrijd in en hebben het afgedwongen."

Bayern was niet in vorm in de Portugese havenstad. "Natuurlijk kwam het ook door Bayern", geeft Martins Indi dan ook toe. "We waren echt blij dat de 2-0 maakten, maar ze kwamen daarna wel terug in de wedstrijd. Uiteindelijk scoren we gelukkig nog. We bleven pressie geven en scoorden weer uit counter. Toen hebben we het achterin dichtgehouden. We hebben het goed gedaan", concludeert de Oranje-international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen