Hoofd Vrouwenvoetbal vertrekt per 1 juli bij FC Twente

17 april 2015, 16:59

Mary Kok-Willemsen, Hoofd Vrouwenvoetbal en Manager FC Twente University, neemt per 1 juli afscheid van FC Twente. De vrouw is als sinds 2006 verbonden aan de geplaagde club en was van 2007 tot 2011 werkzaam als hoofdcoach bij het vrouwenelftal. Vanaf vorig jaar was ze manager van de Twente University.

"Ik heb bijna negen jaar bij FC Twente mogen werken. Het was een prachtige tijd met veel hoogtepunten, waarin ik met fijne en gepassioneerde mensen heb samengewerkt", zegt Mary Kok-Willemsen op de clubwebsite. "Het opbouwen van het vrouwenvoetbal, met inmiddels een succesvol eerste elftal, een sterke jeugdafdeling en een eigen business club, is voor mij een hoogtepunt op zich. Het behalen van de KNVB beker en de landstitel voor vrouwen als trainer, maar ook het winnen van prijzen in mijn periode van Hoofd Vrouwenvoetbal, zijn onvergetelijk. Ik wens de club veel sterkte in deze moeilijke tijd en heel veel succes in de toekomst."

Er wordt met het vertrek van Kok-Willemsen ook een streep gezet door Twente University. "Mary heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet voor FC Twente en geldt als een echte voorvechter van het vrouwenvoetbal", aldus algemeen directeur Gerald van den Belt. "Samen met een aantal anderen heeft ze het vrouwenvoetbal vanuit het niets opgebouwd tot een succesvolle tak binnen de club. In de periode van 2007 tot heden zijn er met Mary als hoofdtrainer en daarna als Hoofd Vrouwenvoetbal veel prijzen gewonnen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen