Ook verdediger Balk tekent nieuw contract bij FC Oss

23 april 2015, 11:06

FC Oss gelooft in de kwaliteiten van de huidige selectie, zo blijkt uit het contractnieuws dat de Jupiler League-club dit seizoen al naar buiten heeft gebracht. Donderdag werd via de officiële kanalen wereldkundig gemaakt dat Jordi Balk een nieuwe verbintenis getekend heeft. De twintigjarige verdediger ligt daarom nog twee seizoenen vast in het Frans Heesenstadion.

Balk kwam Oss in de winter versterken en heeft een prima indruk achtergelaten. "Ik ben er echt ontzettend blij mee! Ik wil me hier graag verder ontwikkelen. De club heeft mij qua zienswijze en aanpak in positieve zin verrast. Er heerst een prima sportmentaliteit en cultuur", zegt de verdediger over zijn contractverlenging bij de periodewinnaar.

Lorenzo Piqué, Jeffrey Ket, Dean van der Sluys, Joep van den Ouweland, Istvan Bakx, Fatih Kamaçi en Rick Stuy van den Herik ging Balk al voor. Directeur Peter Bijvelds is bij dat het defensieve talent langer vastligt. "Het is duidelijk dat Jordi zijn meerwaarde enorm snel heeft bewezen. We hebben vertrouwen in Jordi als speler, maar zeker ook als persoon."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen