Van Polen: "De mooiste wedstrijd die er in Nederland is"

30 april 2015, 16:15

2014 was een ongekend jaar voor PEC Zwolle. De Blauwvingers zorgden voor een daverende verrassing, door Ajax in de bekerfinale met 5-1 te verslaan en zodoende voor de eerste keer in de clubhistorie de KNVB Beker te winnen. Alsof dat nog niet genoeg was, werd ten koste van de Ajacieden (1-0) ook beslag gelegd op de Johan Cruijff Schaal. En het houdt maar niet op voor de Zwollenaren, aangezien komende zondag weer de beker gewonnen kan worden. FC Groningen is dan de tegenstander in de finale in De Kuip.

PEC Zwolle-aanvoerder Bram van Polen vindt het gevoel richting de finale niet echt anders dan vorig jaar. "Vorig jaar had ik echt een 'once in a lifetime'-gevoel, maar nu mogen we gelukkig weer de finale spelen. Dit is de mooiste wedstrijd die er is in Nederland. Het gaat deze week bij ons nergens anders over", aldus de rechtsachter van PEC Zwolle. "Maar het gevoel is niet echt anders."

Het gevoel is dus niet anders, maar dat geldt wel voor de mindset. "Vorig jaar wilden we er in ieder geval een wedstrijd van maken tegen Ajax, dit jaar is het meer een fifty-fifty wedstrijd waarin momenten de doorslag gaan geven", vindt Van Polen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen