Pirlo: "We geven boodschap af aan Europa"

5 mei 2015, 23:03   Bijgewerkt: 5 mei 2015, 23:10

Juventus werd beschouwd als de zwakste broeder bij de laatste vier in de Champions League, maar de Oude Dame liet dinsdag zijn tanden zien. Real Madrid, de titelverdediger, werd in Italië met 2-1 verslagen. Alvaro Morata en Carlos Tevez (strafschop) maakten de doelpunten voor de kampioen van de Serie A.

Spelmaker Andrea Pirlo is trots op de prestatie van zijn ploeg. "We geven met deze wedstrijd een boodschap af aan de rest van de Europa: wij willen de Champions League-finale halen", zei hij in een eerste reactie. Toch weet de Italiaan als geen ander dat de buit nog lang niet binnen is. "Dit was een heel moeilijke wedstrijd en we moeten honderd procent geconcentreerd zijn tijdens de return in Madrid."

In 2003 stond Juventus voor het laatst in de CL-finale, het verloor toen na strafschoppen van AC Milan. Een gelijkspel in het Bernabéu is volgende week voor Juve genoeg om de eindstrijd te bereiken. "Dat wordt niet eenvoudig, maar we hebben er vertrouwen in", vult Pirlo's teamgenoot Patrice Evra aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen