Van Praag brengt met Hiddink bezoek aan Zuid-Korea

6 mei 2015, 14:35

Nog maar drie weken, dan staan de presidentsverkiezingen van de FIFA (29 mei) op het programma. In het kader van campagnevoering brengt kandidaat Michael van Praag een bezoek aan Zuid-Korea. De voorzitter van de KNVB heeft niemand minder dan Guus Hiddink meegenomen naar het Aziatische land.

Hiddink wordt in Zuid-Korea op handen gedragen, dankzij zijn prestaties met de nationale ploeg van het land op het WK in 2002. Hij haalde de halve finale, waardoor de Aziaten helemaal gek zijn van de bondscoach van het Nederlands elftal. Hiddink steunt Van Praag in zijn strijd om het voorzitterschap van de FIFA. Eerder sprak de Oranje-bondscoach al een videoboodschap in voor de FIFA-kandidaat.

Van Praag bezocht met Hiddink vertegenwoordigers van de Zuid-Koreaanse voetbalbond. Na een onderhoud met de Koreaanse voorzitter Chunh-Mong Gyu en vice-voorzitter Kim zei Van Praag volgens de NOS dat het 'een vriendelijk en open gesprek' was. "Korea heeft een heldere visie over de toekomst van FIFA. Over veel zaken denken we hetzelfde", aldus de bondsvoorzitter.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen