Gudelj over rol bij Ajax: "Leider van het team"

Ger
6 mei 2015, 17:45

Nemanja Gudelj is blij met zijn overstap naar Ajax. De 23-jarige middenvelder zette in Amsterdam zijn krabbel onder een verbintenis tot medio 2020. Hij is voor de club van trainer Frank de Boer de eerste versterking voor komend seizoen.

"Alles is hier op topniveau. Dat geldt ook voor de supporters. Als zij achter de ploeg gaan staan, krijg je kippenvel. Als speler van NAC en AZ weet ik wat het is om tegen Ajax te spelen. Dergelijke wedstrijden zijn altijd speciaal en wijken af van de andere duels. Ik ben blij dat ik straks aan de andere kant sta. Ajax is voor mij de mooiste club van Nederland", aldus Gudelj op de clubwebsite. "Dit is een juist moment om naar Ajax te gaan. Dit is voor mij de best denkbare stap in mijn ontwikkeling. Ik ben AZ dankbaar voor de kansen die ze me hebben geboden en ik ben Ajax dankbaar voor het vertrouwen."

"Ondanks mijn nog jonge leeftijd heb ik al veel eredivisieduels in de benen. Die ervaring wil ik overbrengen op de andere spelers in de jonge Ajax-selectie", zegt de Servische international over zijn rol. "Ik wil mijn medespelers helpen en als leider van het team fungeren. Met elkaar moeten we vervolgens onze doelen zien te bereiken."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen