Oranje-vrouwen nog niet compleet in WK-voorbereiding

12 mei 2015, 10:35

De voetbalsters van het Nederlands elftal hebben zich maandag verzameld op de Veluwe, waar de voorbereidingen op het WK in Canada van start gaan. Bondscoach Roger Reijners stoomt zijn 23-koppige selectie op het complex van amateurvereniging VVOG klaar voor het mondiale eindtoernooi, die op 7 juni aan het WK beginnen, met de wedstrijd tegen Nieuw-Zeeland.

Na een trainingskamp van vier dagen in Ermelo wordt op 20 mei op Het Kasteel van Sparta de uitzwaaiwedstrijd tegen Estland afgewerkt. Vervolgens zal de Oranje-selectie naar Toronto afreizen. Daar wordt geoefend tegen Zweden. Reijners beschikt in Ermelo nog niet over de gehele selectie, aangezien een aantal spelers nog clubverplichtingen heeft. "Het is zoals het is", zegt de bondscoach daarover tegen de NOS.

"Sommigen zitten nog vol in de competitie, zijn net begonnen. Ik maak mij er geen zorgen over als je het hebt over de fitheid en frisheid met het oog op het toernooi. Maar als je het hebt over dat we dingen op elkaar af moeten stemmen, dan had ik ze er liever allemaal vanaf het begin bij gehad", geeft Reijners toe.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen