Vialli geeft Juve 75 procent kans tegen Real

13 mei 2015, 11:40

Gianluca Vialli geeft zijn oude club Juventus een goede kans om de finale van de Champions League te bereiken. De kampioen van Italië won de heenwedstrijd tegen Real Madrid met 2-1 en heeft om die reden aan een gelijkspel in het Estadio Santagio Bernabéu voldoende om de eindstrijd te halen.

Hoewel 2-1 geen stand is die zekerheid biedt, Real kan immers aan één goal voldoende hebben om op basis van gemaakte uitdoelpunten door te gaan, is Vialli zeer optimistisch. "Ik denk dat ze nu 75 procent kans hebben om door te gaan", liet de oud-aanvaller weten voor de camera van Sky Sports. "Naast met je benen, moet je ook met je hoofd voetballen. In dat aspect denk ik dat Juventus een stuk beter is."

Toch is het niet eenvoudig om overeind te blijven in Bernabéu, weet Vialli uit ervaring. "De sfeer kan heel explosief zijn. Maar Juventus moet met lef spelen en zich niet laten afleiden door de Spaanse druk."

De inmiddels 50-jarige Vialli won in 1996 met Juventus de Champions League, door in de finale na strafschoppen van Ajax te winnen. In deze eindstrijd was Vialli de aanvoerder van de Italiaanse club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen