Wéér eervolle prijs voor Hazard: beste speler van PL

22 mei 2015, 09:55

Het houdt de laatste tijd maar niet op voor Eden Hazard. De flankenflitser van Chelsea is voor de derde keer dit seizoen onderscheiden met een individuele prijs. De Belg werd eerder al door de spelers in Engeland en door de Engelse pers verkozen tot beste speler van het seizoen in de Premier League en is nu ook officieel tot beste speler van de prestigieuze competitie verkozen. 

Hazard is de opvolger van Luis Suarez, die vorig jaar tot indrukwekkende prestaties wist te komen bij Liverpool. Naast de Belg van Chelsea waren er nog drie andere spelers van de Engelse kampioen genomineerd: Cesc Fàbregas, Nemanja Matic en John Terry. Los van het Chelsea-kwartet maakten ook Sergio Agüero (Manchester City), David de Gea (Manchester United), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Alexis Sánchez (Arsenal) kans op de felbegeerde prijs.

Hazard kijkt terug op een uitstekend seizoen, waarin hij de landstitel wist te grijpen met Chelsea. Met zijn doelpunt tegen Crystal Palace stelde hij onlangs de titel veilig voor The Blues. De Belg staat overigens ook nog op de shortlist om de supportersprijs in ontvangst te mogen nemen. Hij is één van de tien genomineerden voor deze onderscheiding. Op 26 mei wordt duidelijk of hij ook deze prijs zal winnen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen