Ancelotti: "Vertrouwen en wil om verder te gaan bij Real"

22 mei 2015, 17:41

Carlo Ancelotti hoopt dat zijn toekomst bij Real Madrid ligt, zo heeft hij vrijdag op een persconferentie gezegd. Er doen echter geruchten de ronde dat de Italiaanse oefenmeester komende zomer plaats moet maken voor Napoli-coach Rafael Benitez.

"Ik heb het vertrouwen en de wil om verder te gaan, want ik hou van deze club, spelers en stad", aldus Ancelotti. "Als ik niet verder kan, dan zijn het twee fantastische jaren geweest hier, maar gaan de club en ik beide onze eigen weg. We hebben een aantal heel mooie momenten meegemaakt, misschien wel het mooiste moment in de clubhistorie." Ancelotti leidde Real Madrid afgelopen seizoen naar de tiende Europese titel, waar de club al sinds 2002 op wachtte.

Ancelotti won in 2014 met Real Madrid ook de Spaanse beker, Europese supercup en Wereldbeker, maar dit kalenderjaar vallen de prestaties van Real Madrid tegen. In de titelrace in La Liga werd het afgetroefd door FC Barcelona en in de halve finale van de Champions League werd het verrast door Juventus. Ook de winst van de Copa del Rey zit er niet in voor De Koninklijke.

Ancelotti (55) staat nog tot de zomer van 2016 onder contract bij Real Madrid.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen