Aanwinst Gudelj: "Erg blij dat ik bij Ajax kan beginnen"

Ger
25 juni 2015, 21:31

Nemanja Gudelj heeft zich donderdag voor de eerste keer op de Toekomst laten zien als speler van Ajax. De middenvelder werd na het afgelopen seizoen door de Amsterdammers overgenomen van AZ. Gudelj kan niet wachten om in het shirt van zijn nieuwe werkgever aan de slag te gaan.

"Vakantie hebben is natuurlijk lekker, maar als de dag dan eindelijk aanbreekt dat je mag beginnen bij je nieuwe club waar alles nieuw en anders is, dan is dat lekker. Ajax is natuurlijk een grote naam, dus ik ben erg blij dat ik kan beginnen", zegt Gudelj op de clubwebsite. "Ik heb na het afgelopen seizoen nog wat trainingen en wedstrijden met het nationale elftal van Servië afgewerkt. Daar ben ik eerder afgehaakt vanwege een kleine enkelblessure die ik niet erger wilde laten worden. Nu ben ik helemaal fit voor komend seizoen."

"Ik wil graag een vaste waarde worden bij Ajax. Daarna wil ik steeds mijn doelstellingen verschuiven. Ik ben het type dat rustig begint om vervolgens mijn doelstellingen omhoog te duwen", aldus Gudelj, die vooral zin heeft in de voorronde van de Champions League. "Het is voor mij persoonlijk iets nieuws in mijn carrière. Ik heb wel Europa League gespeeld met AZ, maar dat is geen Champions League. Van alle mooie dingen waar ik naar uitkijk is dit wel het mooiste."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen