'PEC gaat stunten met komst Braziliaans toptalent'

14 juli 2015, 08:32

PEC Zwolle staat op het punt om een fraaie slag te slaan op de transfermarkt. Volgens AD Sportwereld heeft Gustavo Hebling, een 19-jarig toptalent uit Brazilië, zich gemeld op het trainingsveld van coach Ron Jans. De middenvelder stond, volgens de krant, in de belangstelling van diverse Europese topclubs.

Hebling is afkomstig van São Paulo, waar hij zijn aflopende contract niet wilde verlengen. Om die reden kan hij deze zomer transfervrij overstappen naar een nieuwe club. Met PEC Zwolle gaat hij nu op trainingskamp naar Epe, mogelijk kan hij vrijdag in een oefenwedstrijd tegen Sparta zijn debuut voor de club maken.

PEC Zwolle dankt de komst van Hebling aan Mino Raiola, zijn zaakwaarnemer. Raiola heeft een prima band met de club en behartigt ook de belangen van PEC Zwolle-spelers Ben Rienstra, Thomas Lam en Sheraldo Becker. Hoewel de salariseisen van Hebling eigenlijk veel te hoog liggen voor PEC Zwolle, zou een constructie in de maak zijn die het voor de bekerwinnaar van 2014 toch mogelijk maakt om de Braziliaan binnen te halen.

Bij PEC Zwolle moet Hebling de opvolger worden van Wout Brama, die naar het buitenland wil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen