Luckassen blij met Wuytens: "Hij helpt me overal mee"

15 juli 2015, 09:31

Na een debuutseizoen met ups en downs hoopt Derrick Luckassen komend jaar een volgende stap in zijn ontwikkeling te zetten. De 20-jarige verdediger van AZ krijgt daarbij hulp uit misschien wel onverwachte hoek, namelijk van een concurrent. Jan Wuytens, een andere centrumverdediger, steekt veel tijd in hem.

Op de website van AZ benadrukt Luckassen hoe belangrijk de 30-jarige Wuytens voor hem is. "We hebben een goede band, Jan en ik. Zeker. Hij helpt me echt overal mee", zegt de geboren Amsterdammer. "Ik ben heel blij dat hij in dit team zit. Hij is echt een mentor van de jongere spelers. En vooral voor mij als verdediger. Hij doet veel voor me. Als ik iets goed doe of juist niet, ik hoor het van Jan. Jan heeft een plan met me, haha."

Luckassen, dinsdagavond in een oefenwedstrijd tegen Dundee United (3-1) trefzeker uit een vrije trap, kijkt uit naar het komende seizoen. "Ik heb veel geleerd van afgelopen jaar, het heeft me echt goed gedaan. Ik heb goede en minder goede momenten gehad. Daardoor ben ik in ieder geval volwassener en vrijer in mijn hoofd geworden. Ik vind het heerlijk om te voetballen. Het is mooi. Ik geniet ervan", aldus de verdediger.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen