Kazim lacht om Engels van Clasie: "It's good, haha"

24 juli 2015, 09:49

Colin Kazim-Richards zag zijn ploeggenoot Jordy Clasie van Feyenoord naar Southampton verkassen. De Turkse aanvaller, die zelf uitstekend Engels spreekt, hoorde hoe de middenvelder zich probeerde te redden in de Engelse taal en kon geen lach onderdrukken. Toen Metro hem vroeg of hij al een interview van Clasie in het Engels had gezien, kreeg hij de slappe lach.

"Hou op hoor", zei Kazim-Richards na het met 0-3 verloren oefenduel met Southampton over het steenkolenengels van Clasie. "He's my boy, dus laten we het daar maar niet over hebben. Volgens mij kende Jordy maar één woord en dat was 'good'", knipoogde de Turk, die het over het eerste interview van Clasie op het tv-kanaal van Southampton had. "Toen ik dat zag, heb ik hem gelijk gefacetimed en hem 'afgemaakt' om zijn Engels. Ik zei alleen maar 'it's good, it's good, it's good, Clasie', haha."

Kazim-Richards vindt het alleen maar mooi dat Clasie zich zo goed mogelijk probeert te redden in het Engels. "En ach, het zullen de zenuwen wel zijn geweest. En geloof me, hij spreekt nog steeds beter Engels dan de meeste spelers van Southampton", aldus de Feyenoord-aanvaller, die Clasie nu al mist. "En niet alleen omdat hij een goede aanvoerder was. Tijdens het trainingskamp in Oostenrijk heb ik veel met Jordy gechilld en heb ik hem nog beter leren kennen. Hij is echt een goed mens."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen