Van Zeelst op proef bij Mallorca: "Kijken of het bevalt"

24 juli 2015, 23:26

Simon van Zeelst speelt komend seizoen mogelijk in de Spaanse Segunda Division. De 21-jarige middenvelder uit het Brabantse Hedel is op proef bij Real Mallorca, laat hij weten in het Brabants Dagblad. Hij heeft daarvoor toestemming gekregen van topklasser JVC Cuijk, waar hij zich eerder deze zomer meldde. Van Zeelst speelde afgelopen seizoen voor RKC Waalwijk, daarvoor kwam hij uit voor Willem II.

Of hij daadwerkelijk aan de slag gaat op Mallorca weet Van Zeelst nog niet. "We kijken van beide kanten of het bevalt. Het moet voor mij wel de moeite waard zijn om Nederland voor achter te laten."

Mocht Van Zeelst afzien van een dienstverband op Mallorca, is hij van harte welkom bij JVC Cuijk. Maar Alfons Arts, de coach van JVC, weet dat Van Zeelst het liefst aan de slag gaat bij een club uit het betaald voetbal. Arts, die Van Zeelst kent uit zijn periode bij Willem II, wacht dus af: "We hebben afgesproken dat hij tot 31 augustus mag rondkijken. Dat is voor mij wel lastig, want ik wil aan een team bouwen. Maar afspraak is afspraak."

Real Mallorca eindigde het afgelopen seizoen als zestiende in de Spaanse Segunda Division.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen