De Bruyne lijkt 'Bayern' te halen, Robben is speelklaar

31 juli 2015, 20:12

VfL Wolfsburg lijkt komende zaterdag in de wedstrijd om de Duitse Super Cup tegen Bayern München gewoon te kunnen beschikken over Kevin de Bruyne. De Belgische aanvaller moest de training van donderdag voortijdig staken wegens rugklachten, maar kon een dag later volgens Kicker gewoon weer meetrainen.

Wolfsburg-coach Dieter Hecking verwachtte aanvankelijk dat het duel met Bayern te vroeg zou komen voor De Bruyne, maar de voetballer van het jaar in de Bundesliga ligt dus op koers om de wedstrijd te halen. Luis Gustavo, international van Brazilië, ontbreekt wel bij Die Wölfe. Hij is nog niet helemaal hersteld van een knieblessure. Bas Dost is overigens ook een twijfelgeval bij Wolfsburg, het is niet duidelijk of hij inzetbaar is.

Mogelijk verschijnt Arjen Robben binnen de lijnen bij Bayern. De Nederlander hervatte deze week al de groepstraining na een kuitblessure en is volgens coach Pep Guardiola weer fit. Het is nog wel de vraag of de Spanjaard ook daadwerkelijk een beroep op Robben zal doen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen