Man City tot 2017 door met manager Pellegrini

7 augustus 2015, 12:29

Ondanks een relatief teleurstellend verlopen seizoen 2014/2015 heeft Manchester City nog altijd alle vertrouwen in coach Manuel Pellegrini. De Chileen heeft vrijdag zelfs een nieuw contract getekend, tot de zomer van 2017. Met Pellegrini op de bank werd City vorig jaar, in 2014, kampioen van Engeland.

De Chileense oefenmeester zal dus nog twee jaar haan het roer staan bij The Citizens. "We zijn verheugd met de overeenkomst met Manuel Pellegrini, die in zijn eerste twee seizoenen al zoveel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van de club. We kijken uit naar de volgende seizoenen waarin hij aan leiding staat", zegt directeur Ferrano Soriano op de clubwebsite over de contractverlenging van de manager. "We focussen ons op het vechten voor nationale titels en Europese eer."

Pellegrini vindt het een mooie blijk van waardering. "Ik ben trots op het feit dat ik de manager van Manchester City ben en ben zeer blij met dit contract. Ik heb een uitstekende groep met spelers tot mijn beschikking en werk hier met geweldige mensen samen. Ik heb er vertrouwen in dat we ons komend seizoen weer goed kunnen laten zien aan onze fantastische fans."

Ruben Cousillas, Xabier Mancisidor em Jose Cabello, de rest van de leden van technische staf van Man City, hebben ook hun contract verlengd.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen