Heitinga wacht op kans: "Kan snel gaan in voetballerij"

25 augustus 2015, 09:26

John Heitinga speelde in het verleden in de Primera División, de Premier League en de Bundesliga en was zelfs een keer actief in een WK-finale. Voor de ervaren verdediger stond er maandagavond echter een wedstrijd van een ander kaliber te wachten: met Jong Ajax kwam hij in de Jupiler League in actie tegen FC Eindhoven (0-0).

"Ik heb bij de technische staf aangegeven dat ik gewoon negentig minuten wilde spelen", sprak Heitinga na het duel van Jong Ajax tegen het televisiekanaal van zijn club. "Het maakte me niet zoveel uit waar dat zou zijn. Het is belangrijk dat je minuten maakt. Dat is op dit moment gewoon het belangrijkst", aldus de routinier.

Heitinga is wel tevreden over zijn optreden bij de Amsterdamse beloften. "Het ging goed, we hebben de nul gehouden", zegt de ervaren verdediger, die hoopt dat hij snel een rol van betekenis gaat spelen in de hoofdmacht van Ajax. "Ik moet hard werken en dan komt het kansje vanzelf. Die moet ik dan pakken. Het kan snel gaan in de voetballerij", weet Heitinga als geen ander.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen