Vrouwenteam gaat 'uit de kleren' voor nieuwe trainer

Ger
2 september 2015, 10:48

De vrouwenploeg van De Tukkers uit Albergen waagt op ludieke wijze een poging om alsnog een trainer te vinden. Een uitdagende foto, waarop de speelsters zonder kleren achter een spandoek lijken te staan, moet twijfelende coaches over de streep trekken.

Het eerste vrouwenteam van De Tukkers, uitkomend in de derde klasse, nam afgelopen seizoen afscheid van de vorige coach. Pogingen van de club om via de gebruikelijke wegen een trainer te vinden, liepen de afgelopen maanden op niets uit. Het idee om een gewaagde foto te maken kwam van Marga Visschedijk. "Zij is werkzaam bij Fotostudio Visschedijk én actief als leidster van ons voetbalteam", zegt speelster Susan van Pieckartz in TC/Tubantia. "Ze doet heel veel voor de club en is erg creatief. We hebben wel even getwijfeld of we dit moesten doen, maar we vinden het een leuke actie."

En hoewel het lijkt alsof de dames naakt achter het doek staan, is dat niet zo volgens Von Pieckartz. "Achter dat doek hebben we wel netjes onze kleren aan, hoor."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen