Excelsior treft oude bekende: "Maar ze kennen hem"

11 september 2015, 13:20

Excelsior staat zaterdagavond oog in oog met een oude bekende. Lars Veldwijk was als speler van Excelsior in het seizoen 2013/2014 topscorer van de Jupiler League en hielp de club zo naar de Eredivisie. Nu speelt de 24-jarige spits in het shirt van PEC Zwolle, de tegenstander.

"Die heeft er hier flink wat gemaakt", zegt coach Alfons Groenendijk op de clubsite over Veldwijk. "Maar Sander Fischer en Jurgen Mattheij kennen hem en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij morgen droog blijft staan." Groenendijk hoopt op een stuntje. "PEC Zwolle uit is een uitdaging, maar ik heb er vertrouwen in dat wij daar resultaat kunnen halen. We gaan niet alleen naar Zwolle om te verdedigen, zullen waar mogelijk naar voren spelen. Ik geloof in deze selectie, wij hoeven voor geen enkele tegenstander te vrezen."

Excelsior mist zaterdag alleen de geblesseerden Luigi Bruins en Alessandro Damen, de niet geheel fitte Henrico Drost zit niet bij de selectie. "Als iedereen er is, hebben we inderdaad genoeg keuze, maar dat is alleen maar positief. Ik heb die keuzes liever wel dan niet te maken", stelt Groenendijk tevreden vast.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen