De Jong over Twente: "Boel hier eerst op de rit krijgen"

12 september 2015, 12:40

Naar verluidt is Henk de Jong in beeld om de nieuwe oefenmeester te worden van FC Twente, dat na het ontslag van Alfred Schreuder op zoek is naar een nieuwe hoofdtrainer. De coach van SC Cambuur is, voorlopig, echter niet geïnteresseerd in een overstap naar de Tukkers.

De Jong beleefde vorig seizoen een geweldig jaar met Cambuur, maar dit seizoen gaat het nog moeizaam in Leeuwarden. De ploeg staat na vier duels op één punt en kent dus een belabberde start. Een vertrek van De Jong naar Twente op dit moment zou niet chique zijn, vindt de coach. "Ik wil mij volledig op Cambuur concentreren, dat is al een hele tour", zegt hij tegen Omroep Friesland. "Ik ben dus niet met een andere club bezig. We moeten het eerst hier op de rit krijgen en daarna kijken we wel weer. Het is dus ook geen mooi moment om weg te gaan bij Cambuur."

Vanavond (zaterdag) hoopt Cambuur de eerste zege van het seizoen te behalen. Gemakkelijk zal dat niet worden, want regerend kampioen PSV is de tegenstander in Leeuwarden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen