IJsselmeervogels presenteert Benson kort na nederlaag

12 september 2015, 17:02   Bijgewerkt: 12 september 2015, 18:15

Goed en slecht nieuws op deze zaterdagmiddag voor IJsselmeervogels. De ploeg won de eerste drie wedstrijden in de Topklasse Zaterdag, maar moest in de vierde speelronde voor het eerst een nederlaag slikken. GVVV was met 2-0 te sterk. Kort na de zeperd werd bekend dat de club Fred Benson gecontracteerd heeft.

De 31-jarige spits, met een verleden bij onder meer PEC Zwolle, komt over van het Roemeense Rapid Boekarest. De spits heeft een contract voor één seizoen getekend, zo maakt de club wereldkundig. De Ghanees zal zich maandag bij de selectie van Frans Adelaar voegen.

Rijnsburgse Boys gaat na de vierde speelronde aan kop in de topklasse. De ploeg won vanmiddag (zaterdag) met 1-2 bij Capelle en heeft evenveel punten, maar een beter doelsaldo dan De Rooien. Voor SteDoCo lijkt er een loodzwaar seizoen aan te komen. De promovendus was nog puntloos tot vandaag en ging ook in de vierde speelronde hard onderuit. Katwijk was een maatje te groot voor de ploeg: 6-1. Kozakken Boys kwam vanmiddag niet verder dan 1-1 tegen Excelsior Maassluis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen