Oranje getint Newcastle laatste na nieuwe nederlaag

Jw
14 september 2015, 23:19

Newcastle United beleeft een uiterst teleurstellende seizoensstart in de Premier League. The Magpies verloren maandagavond met 2-0 van West Ham United, waardoor het op de laatste plaats is beland. Dimitri Payet maakte beide doelpunten namens de thuisploeg.

Bij Newcastle United had coach Steve McClaren liefst vier Nederlanders opgesteld in zijn basiself. Doelman Tim Krul, verdediger Daryl Janmaat en de middenvelders Vurnon Anita en Georginio Wijnaldum verschenen aan de aftrap. Maar ook de inbreng van de Oranje-internationals kon niet voorkomen dat Payet al na tien minuten op fraaie wijze de openingstreffer tegen de touwen schoot (1-0). Janmaat kreeg even later een goede kans om de score gelijk te trekken, maar doelman Darren Randolph stond in de weg.

Payet besliste de wedstrijd kort na de rust. De Fransman benutte de rebound, die was ontstaan door een inzet van Victor Moses. Siem de Jong kwam als aanvallende wissel nog binnen de lijnen voor Anita, maar ook de voormalig aanvoerder van Ajax kon niets aan de score doen. 

Newcastle United is daardoor de nieuwe hekkensluiter in de Premier League met twee punten uit vijf wedstrijden.

[photo,92247,left,] 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen