'De Vrij dreigt nog zes wedstrijden moeten missen'

16 september 2015, 11:23

Stefan de Vrij is aan de betere hand, maar het kan zomaar eens zo zijn dat de centrale verdediger nog zes wedstrijden aan de kant zal staan bij Lazio Roma. De international van Oranje raakte geblesseerd tijdens de afgelopen interlandperiode en moet daardoor in ieder geval de Europa League-ontmoeting met Dnjepr Dnjepropetrovsk (donderdag) aan zich voorbij laten gaan. In de Italiaanse media wordt gezegd dat de situatie erger is dan op voorhand gedacht werd.

Hoewel het steeds wat beter gaat met De Vrij, claimt de Corriere della Sera dat de Nederlander in de volgende zes wedstrijden waarschijnlijk niet inzetbaar zal zijn. Dat zou betekenen dat de oud-Feyenoord niet alleen het treffen met Dnjepr, maar ook de wedstrijden tegen Napoli, Genoa, Verona, Saint-Etienne en Frosinone aan zich voorbij moet laten gaan.

Stefano Lovati, medisch adviseur van Lazio, heeft aangegeven dat het nog een ruime week zal duren voordat er meer duidelijkheid zal ontstaan over de fysieke gesteldheid van De Vrij. "Momenteel is niet echt mogelijk om een datum voor zijn rentree te noemen", zegt de arts op Lazio Style Radio.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen