De Jong: "Als we winnen ziet het er weer anders uit"

18 september 2015, 17:32

Het wil dit seizoen nog allesbehalve vlotten bij SC Cambuur, maar komende zaterdag hebben de Leeuwarders weer een nieuwe kans om het goede gevoel te pakken te krijgen. De formatie van coach Henk de Jong, die na vijf speelronden nog maar één schamel puntje pakte, neemt het in eigen huis op tegen FC Twente.

Net als Cambuur heeft Twente een moeilijke seizoensstart achter de rug. "Als we winnen ziet het er allemaal weer heel anders uit", zegt De Jong op de clubwebsite. "Voor de wedstrijd van morgen zijn er geen excuses. We moeten het doen met de jongens die wel fit zijn en daar zit nog genoeg kwaliteit bij. Laat FC Twente maar komen", aldus de gretige Cambuur-coach.

Henk de Jong mist Sander van de Streek wegens een schorsing, die zwaar gestraft werd voor een vermeende handsbal tegen PSV (0-6 verlies). "Er heerst bij ons zeker een gevoel van onrecht. Het moge duidelijk zijn dat wij het er absoluut niet mee eens zijn, de beelden spreken wat dat betreft voor zich", stelt De Jong, die verder ook Erik Bakker, Martijn van der Laan, Kai Heerings en Sebastian Steblecki moet missen. Bartholomew Ogbeche is een twijfelgeval.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen