Mancini: "Roma en Napoli favorieten voor Scudetto"

29 september 2015, 10:13

Roberto Mancini heeft een opvallende voorspelling gedaan. De coach van Internazionale denkt dat AS Roma en Napoli de favorieten zijn om de titel te grijpen in de Serie A. Dat is vrij bijzonder, aangezien Fiorentina en zijn Inter tot dusver de nummers één en twee zijn in de Italiaanse competitie.

Mancini, die afgelopen zondag met Inter met 1-4 ten onder ging tegen Fiorentina, startte het seizoen met vijf overwinningen op rij. "Maar nu is alles meer in balans. Na twaalf of dertien speelronden zullen de verhoudingen helemaal duidelijk zijn", zegt de oefenmeester tegen Il Messaggero. "Maar Roma en Napoli hebben de beste papieren om de Scudetto te winnen", aldus Mancini. Roma is momenteel de nummer zes, Napoli staat tiende.

Inter verwacht zelf niet mee te strijden om de titel, maar probeert het maximale eruit te halen. "Ons doel is om de Champions League te halen, al sluiten we niet uit dat er meer in zit", besluit Mancini.

In de vorige vier seizoenen wist Juventus zich tot kampioen te kronen, maar de topclub uit Turijn bezet door een dramatische start de teleurstellende vijftiende plaats in de Serie A.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen