Hake: "De overwinning heeft de groep goed gedaan"

2 oktober 2015, 15:51

Vorige week behaalde FC Twente eindelijk de eerste overwinning van het seizoen, in de eigen Grolsch Veste werd er met 2-1 van Roda JC gewonnen. Coach René Hake hoopt dat de Tukkers het positieve resultaat een mooi gevolg kunnen geven in de uitwedstrijd tegen AZ. Dit duel staat voor komende zondag gepland.

"De zege op Roda JC heeft de groep goed gedaan", zegt Hake op de website van zijn werkgever. "Dat merkte je deze week op de training. Er was opluchting en blijdschap, maar vooral voldoening. Dat waar je op traint, ook tot uiting komt in de wedstrijd en bovendien resultaat oplevert. Nu is het zaak voor ons dit uit te bouwen. Ik ben tevreden met de progressie die we boeken, maar het moet nog beter."

Hake zag AZ donderdagavond in de Europa League knap met 2-1 van Athletic de Bilbao winnen. "Wanneer we gedisciplineerd en georganiseerd spelen, en met de goede energie, kan het in ons voordeel werken dat AZ deze wedstrijd in de benen heeft. Aan de andere kant zullen zij een goed gevoel over hebben gehouden aan deze overwinning tegen een zware tegenstander. Wij moeten zondag goed zijn om bij AZ een resultaat te halen." 

Renato Tapia trainde vrijdag weer voor het eerst met de groep mee na zijn blessure. "Het is altijd even afwachten hoe hij reageert na zo'n eerste training, we kijken morgen of hij zondag deel kan uitmaken van de selectie Dat geldt ook voor Thomas Agyepong. Wanneer er morgen niets vreemds gebeurt en iedereen er zondag goed op staat, zal ik verder niets veranderen aan de opstelling."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen