Robben: "Winnen ook wel eens leuk, voor de verandering"

13 november 2015, 22:50

Een kleine glimlach kon Arjen Robben niet onderdrukken na afloop van de wedstrijd tegen Wales. "We hebben gewonnen. Dat is ook wel weer eens leuk, voor de verandering", grinnikte hij bij SBS6.

Oranje won in Cardiff met 2-3, een resultaat waar Robben blij mee is. "Natuurlijk, je kan weer de nodige kanttekeningen gaan plaatsen bij deze wedstrijd als je dat wil. Maar we hebben een goede controle over het duel gehad, we speelden goed. Alleen, we moeten nóg scherper zijn. We krijgen weer twee doelpunten tegen, dat mag niet gebeuren op dit niveau. Gelukkig maak je er zelf drie en win je, maar als dat niet gebeurt kan je hier zomaar verliezen. Daar moeten we aan blijven werken, met z'n allen", aldus de aanvoerder.

"Het is vooral positief dat je deze wedstrijd winnend afsluit", vervolgt hij. "Het spelen weer in het oude systeem, daar moeten we weer even aan wennen. Maar dit resultaat is positief naar de toekomst toe."

Dat Oranje won, had het vooral aan Robben te danken. Hij scoorde twee keer en was weer ouderwets op dreef, maar blijft dinsdag tegen Duitsland aan de kant. "Dat is zo afgesproken ja", zegt de aanvaller van Bayern München. "Geloof me, ik wil best graag spelen. Maar ik heb ook een bepaalde verantwoordelijkheid naar mijn club toe. Ik wil heel graag kampioen worden en deze lijn doortrekken tot de winterstop."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen