Brandenburg nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van AZ

23 november 2015, 13:56

Paul Brandenburg is het nieuwe Hoofd Jeugdopleiding van AZ. De 38-jarige Alkmaarder is de opvolger van Aloys Wijnker, die voor een vertrek uit het AFAS Stadion staat om aan de slag te gaan bij de Amerikaanse voetbalbond. Brandenburg wordt in de komende weken nog wel ingewerkt door Wijnker.

"Nadat we met Aloys Wijnker waren overeengekomen dat hij een overgang zou maken naar Amerika, hebben we in Paul Brandenburg een uitstekende opvolger gevonden", reageert Directeur Voetbalzaken Max Huiberts op AZ.nl. "We hebben gekozen voor iemand van binnenuit: een echte AZ'er. Zo kunnen we met de jeugdopleiding dezelfde succesvolle koers blijven varen. Onze visie en filosofie zijn volledig bekend bij Paul. Na het vastleggen van onze hoofdtrainer hebben we nu een tweede vitale functie voor de komende jaren ingevuld." John van den Brom verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot medio 2017.

"Het is mooi dat AZ mij de kans geeft om binnen de organisatie een stap te maken", aldus Brandenburg. Hij was al jeugdcoach bij AZ. "Het doet me goed dat AZ zoveel vertrouwen in mij heeft. De afgelopen jaren heb ik de visie van de club en de jeugdopleiding volledig leren kennen. De manier van werken past bij mij. Ik heb enorm veel zin om de komende jaren de jeugdopleiding door te ontwikkelen, samen met alle mensen die er ook elke dag keihard voor werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen