Guardiola: "Juventus één van de beste teams in Europa"

Jw
14 december 2015, 17:12

De loting voor de achtste finales van de Champions League leverde vandaag een aantal fraaie affiches op. Misschien wel de meest aansprekende is die tussen de verliezend finalist van vorig jaar Juventus en het in bloedvorm verkerende Bayern München. Bayern-trainer Josep Guardiola beschouwt de Italiaanse opponent als één van de beste teams in Europa.

"Dit worden twee grote wedstrijden. Juventus is één van de beste teams in Europa op dit moment. Ze zijn niet goed gestart in de nationale competitie, maar hebben zich inmiddels volledig hersteld. Ze hebben een geweldige mentaliteit", was Guardiola in een eerste reactie lovend over de Oude Dame, die in de groepsfase net onder Manchester City eindigde.

{image[306760][right-half][]}Guardiola weigert het al te hebben ver de kansen van Bayern München. "Ik kan pas in februari zeggen hoe het met onze vorm zit, nu nog niet. Maar Juventus was samen met Paris Saint Germain de zwaarste tegenstander die we konden loten. Als jij denkt dat het fiftiy-fifty is, oké, dan houden we het daar op. Ik weet het zelf niet."

Reactie Nedved

Namens Juventus reageerde Pavel Nedved, de voormalig topspeler die sinds eind oktober vice-president is van de club. "Dit is een historische loting. We moeten het opnemen tegen één van de absolute favorieten voor de eindzege in de Champions League. Daar zijn we ons bewust van, maar we willen daar ook gebruik van maken. Maar Bayern is echt een geweldige club."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen