Klopp sluit terugkeer van Gerrard bij Liverpool uit

25 december 2015, 21:16

Volgens Liverpool-manager Jürgen Klopp kan zijn club een speler als Steven Gerrard uitstekend gebruiken. De supporters van The Reds hoeven er echter niet op te rekenen dat het 35-jarige clubicoon terugkeert op Anfield. Gerrard verruilde zijn jeugdliefde Liverpool afgelopen zomer voor een avontuur bij Los Angeles Galaxy.

Gerrard hield in de afgelopen weken wel zijn conditie op peil bij Liverpool, aangezien de Amerikaanse competitie ten einde is. Het leidde tot geruchten dat de Engelse club de middenvelder misschien wel zou willen huren van LA Galaxy, maar zover komt het volgens Klopp niet. "Ik ben een heel optimistische jongen, maar Stevie heeft nog een jaar contract in Los Angeles", zegt de Duitse coach tegen Sky Sports. "Nee, hij zal zeker niet op huurbasis terugkeren. Maar als we hem ergens mee kunnen helpen, dan zullen we dat natuurlijk doen."

Zonder Gerrard bezet Liverpool momenteel de negende plaats in de Premier League. "Dit is het eerste jaar zonder hem. Hij was van de laatste twintig jaar de meest dominante speler en dan zit hij niet meer in de kleedkamer. Hoe zouden de spelers die ruimte zo snel kunnen opvullen? Ze doen hun best, maar ze zijn nog jong", aldus Klopp. "Dat is geen excuus, maar zo is de situatie nou eenmaal. Het is iets waaraan we werken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen