Geen winnaar in boeiende topper op Anfield Road

Jw
13 januari 2016, 23:12

Een geweldige voetbalavond op Anfield Road heeft woensdagavond geen winnaar opgeleverd. Liverpool en Arsenal vochten beiden volop voor de overwinning, maar deelden uiteindelijk de punten in een spektakelstuk (3-3). Joe Allen was met een laat doelpunt belangrijk voor The Reds.

Al vanaf het begin konden de fans op Anfield Road en thuis op het puntje van hun stoel gaan zitten. Na 25 minuten voetbal was er in de kraker tussen de koploper (Arsenal) en de wisselvallige nummer negen (Liverpool) van de Premier League al vier keer gescoord.

Roberto Firmino, die van trainer Jürgen Klopp de voorkeur had gekregen boven Christian Benteke, opende de score met wat fortuin. De Braziliaanse aanvaller kreeg van doelman Petr Cech de bal voor zijn voeten gestompt en maakte daar dankbaar gebruik van (1-0). Op aangeven van Joel Campbell, die weer in beeld is bij Arsenal, maakte Aaron Ramsey vervolgens gelijk (1-1). Vervolgens wisselden de spitsen Firmino en Olivier Giroud elkaar af door er respectievelijk 2-1 en 2-2 van te maken.

Hoewel Arsenal over veel gepolijste spelers beschikt, leek één van de minst behendige spelers Arsenal - zoals hij al vaak heeft gedaan dit seizoen - aan de overwinning te helpen. Giroud hielp Arsenal tien minuten na de rust aan een voorsprong. De fysiek sterke spits uit Frankrijk maakte vanuit de draai op knappe wijze de 2-3. Lange tijd leek dat ook de eindstand te worden, maar Allen zorgde op aangeven van invaller Benteke voor het slotstuk (3-3). Arsenal blijft koploper, maar ziet Leicester City wel in punten op gelijke hoogte komen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen