Juventus blijft winnen, Roma gelijk tegen Emanuelson

Ger
17 januari 2016, 17:18   Bijgewerkt: 17 januari 2016, 17:53

Juventus heeft nog maar eens onderstreept momenteel onklopbaar te zijn in de Serie A. De titelverdediger boekte in de uitwedstrijd tegen Udinese al de tiende opeenvolgende zege. Juventus liet de teller stoppen op 0-4.

Alle doelpunten in Stadio Communale Friuli vielen in de eerste helft. Paulo Dybala scoorde twee keer. De Argentijn tekende voor de openingstreffer en schoot vanaf elf meter de 0-3 binnen. Danilo, de veroorzaker van de strafschop, moest met rood vertrekken. Tussen de doelpunten van Dybala door deed ook Sami Khedira een duit in het zakje. Alex Sandro legde vlak voor de pauze de eindstand vast. Juventus staat nu tweede, met twee punten achterstand op Napoli.

AS Roma liet punten liggen in het thuisduel met Hellas Verona: 1-1. Bij de club uit de Italiaanse hoofdstad zat de teruggekeerde Luciano Spalletti weer op de bank. Hij werd deze week als vervanger van de ontslagen Rudi Garcia aangetrokken. Roma kwam via Radja Nainggolan nog wel op voorsprong. In de tweede helft maakte Giampaolo Pazzini gelijk door een penalty te benutten. Urby Emanuelson deed de eerste helft mee bij de bezoekers. Roma blijft door de remise vijfde.

Lazio, met Wesley Hoedt de volledige negentig minuten binnen de lijnen, hield een punt over aan de uitwedstrijd tegen Bologna: 2-2. De thuisploeg nam binnen twintig minuten via Emanuele Giaccherini en Mattia Destro een 2-0 voorsprong. Een rode kaart voor Bologna-verdediger Adam Masina liet Roma terugkomen in het duel. Antonio Candreva wist wel raad met de toegekende penalty, waarna Senad Lulic de gelijkmaker scoorde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen