Vertrouwen terug bij Pieters: "Richten op top-tien"

16 februari 2016, 10:03

Erik Pieters is met Stoke City bezig aan een wisselvallig seizoen. The Potters hebben een paar keer een goede reeks neergezet, maar kenden ook een paar mindere series. Met een 3-1 overwinning op AFC Bournemouth werd een einde gemaakt een slechte periode.

Stoke wist voor de eerste keer in vier Premier League-wedstrijden weer eens te winnen. Er werd onder meer met 3-0 verloren van Manchester United en Everton. "Dat was lastig, aangezien mensen dan gaan zeggen dat we niet meer goed kunnen voetballen", stelt de 27-jarige Pieters in gesprek met BBC Radio Stoke. "We hebben echter laten zien dat we nog steeds vertrouwen hebben in eigen kunnen", aldus de Nederlander.

Pieters zegt dus dat het zelfvertrouwen weer terug is in het Britannia Stadium. "Als je verliest, dan krijg je wel een tikje. Maar we blijven een team", aldus de oud-speler van PSV en FC Utrecht. Stoke is momenteel de nummer tien in de Premier League, met vijf punten achterstand op nummer zes Southampton. Pieters hoopt dat het linkerrijtje dit seizoen veiliggesteld wordt. "Met nog dertien speelronden te gaan richten we ons op de top-tien. Daar zijn we op gefocust. Hopelijk krijgen we dan wel minder blessuregevallen in de selectie, dat is namelijk echt ongelofelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen