1 April: West Ham legt keeper vast na benefietduel

1 april 2016, 09:59   Bijgewerkt: 1 april 2016, 10:40

West Ham United heeft opvallende zaken gedaan op de transfermarkt, als we de club moeten geloven. De Premier League-club heeft Robert Hatton voor twee seizoenen vastgelegd. Dit zou opvallend zijn, aangezien de doelman afgelopen maandag zijn opwachting maakte in de benefietwedstrijd die georganiseerd werd in het kader van het jubileum van Mark Noble. Het lijkt natuurlijk wel om een 1 april grap te gaan.

Hatton is een goede vriend van Noble, de aanvoerder van West Ham. De keeper acteerde op een laag niveau in Engeland, maar onderscheidde zich maandag in de benefietwedstrijd met drie gestopte penalty's. Zijn optreden zou hem dus een contract op Boleyn Ground opgeleverd hebben.

"Ik kan het niet geloven", zegt Hatton over zijn contract. "Toen Noble mij voor de benefietwedstrijd vroeg verwachtte ik vijf minuten te spelen, maar nu heb ik zelfs een contract getekend bij West Ham. Ik word prof!", glimlacht de doelman. "Ik moet mijn baan opgeven, maar deze kans kan ik natuurlijk niet laten liggen. Ik moet voor zaterdag nog wel nieuwe keepershandschoenen kopen", knipoogt hij.

West Ham-manager Slaven Bilic reageert op het contract voor de voormalig keeper van Newham FC en Ilford FC. "Hij was briljant. Tijdens de penaltyserie vroeg ik mijn staf wie hij was. Zijn reflexen waren van topniveau."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen