Excelsior wil hattrick, Stegeman denkt niet aan play-offs

8 april 2016, 15:18

Voor het eerst sinds 2010 kan Excelsior zaterdagavond drie thuiswedstrijden op rij winnen in de Eredivisie, maar dan moeten de Kralingers op het eigen Woudestein wel zien af te rekenen met Heracles Almelo. De club uit het oosten is bezig aan een uitstekend seizoen, waardoor de play-offs om Europees voetbal lonken. Er wordt om 18.30 uur afgetrapt in Rotterdam, waar Björn Kuipers de scheidsrechter is.

Groenendijk kijkt alleen naar Excelsior

Alessandro Damen, Filip Kurto en Michiel Hemmen zijn absent wegens blessures. "Wij weten dat we een plek moeten stijgen en dat zou morgen al kunnen. Wij moeten daarbij niet naar anderen kijken. Willem II zal morgen in Eindhoven tegen PSV vechten voor wat ze waard zijn. Laten wij dus vooral naar onszelf kijken", besluit Groenendijk.

Stegeman ziet mooie uitdaging

"Wij proberen onze goede serie van zeven punten uit drie duels voort te zetten", vervolgt Stegeman. "In Nederland zit alles qua niveau dicht bij elkaar. Ajax en PSV steken er bovenuit, maar de rest zit heel dicht op elkaar. Het zegt iets over de sterkte en de zwakte van de competitie. Ik ben niet met eventuele play-offs bezig, maar alleen met de wedstrijd tegen Excelsior. De focus ligt nu op die wedstrijd, daarna kijken we verder", aldus de trainer van Heracles, die weer de beschikking heeft over de herstelde Tim Breukers.

[photo,93859,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen